Субота, 27.04.2024, 02:24



Відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області. Наша адреса: 46010 м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3, каб. 46 тел./факс (0352) 23-59-22. З питань репрезентативності звертайтесь за телефоном ( 0352 ) 23-59-22
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






Бюлетень НСПП


Відділення НСПП






  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Головна » 2012 » Вересень » 12 » Взаємодія з органами місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування один з пріоритетів роботи відділення НСПП в Тернопільській област
11:27
Взаємодія з органами місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування один з пріоритетів роботи відділення НСПП в Тернопільській област

З метою підвищення рівня взаємодії із органами місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування 04 вересня 2012 року начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області Шершньова Н.М. провела узгоджувальні зустрічі з керівництвом Козівського району.

Під час зустрічі з головою Козівської районної державної адміністрації Пудликом Ю.Й. було обговорено стан соціально-трудових відносин на підприємствах, організаціях та установах району. Особливу увагу приділено на діяльність підприємств де існує заборгованість по заробітній платі. Після обговорення ряду проблемних питань начальник відділення більш детально зупинилась на питаннях здійснення функцій та завдань Національної служби посередництва і примирення. Погоджені спільні плани взаємодії керівництва Козівської райдержадміністрації та відділення НСПП в Тернопільській області. Досягнуто домовленість стосовно участі керівництва та спеціалістів відділення НСПП в роботі районної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та внесків до Пенсійного фонду.

Під час обговорення проблемних питань, які виникають на підприємствах Козівського району з начальником Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – завідувачем інформаційно-консультаційним центром НСПП Простяком М.Я. особливу увагу було приділено комунальному підприємству «Комунсервіс» та відкритому акціонерному товариству «Яструбівський комбінат по обслуговуванню сільського населення», стан соціально-трудових відносин яких знаходиться на обліку відділення НСПП.

У спілкуванні з головою Козівської районної ради Репелою П.Й. начальник відділення детально роз’яснила повноваження і завдання Національної служби посередництва і примирення. Зі сторони голови районної ради значний інтерес викликала інформація про практичну роботу відділення НСПП в Тернопільській області із запобігання виникненню колективних трудових спорів, сприяння їх вирішенню. Обговорені питання щодо можливих порушень законодавства про працю у селищних та сільських радах району. Результатом проведеної зустрічі стало спільне погодження плану взаємодії відділення НСПП та Козівської районної радою.

Також під час проведення узгоджувальних зустрічей з керівництвом району, відмічено, що відділення НСПП проводить роботу по здійсненню оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців у відповідності до статей 6, 7 Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, інших нормативних документів та роз’яснень НСПП.

За спільним погодженням з органами місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування прийнято рішення про розміщення на сайті райдержадміністрації та районної ради інформацій про повноваження Національної служби посередництва і примирення та відкриття «гарячої» телефонної лінії на базі інформаційно-консультаційного центру НСПП в Козівському районі.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 732 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]













Календарь
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей

РЕПРЕЗЕНТАТИВНІСТЬ СТОРІН СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ

ЗУ "про соціальний діалог в Україні" 





Стрічка новин







 © відділення НСПП в Тернопільській області, 2012
Передрук матеріалів за умови посилання на //nsppternopol.at.ua/