Четвер, 18.04.2024, 17:21



Відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області. Наша адреса: 46010 м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3, каб. 46 тел./факс (0352) 23-59-22. З питань репрезентативності звертайтесь за телефоном ( 0352 ) 23-59-22
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






Бюлетень НСПП


Відділення НСПП






  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Головна » 2012 » Червень » 25 » Співпраця відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області з Тернопільською обласною Радою профспілки прац
16:00
Співпраця відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області з Тернопільською обласною Радою профспілки прац


14 червня 2012 року начальник відділення Національної служби посередництва  і примирення в Тернопільській області Н.М. Шершньова прийняла участь у Четвертому засіданні Тернопільської обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери України за участю голів первинних профспілкових установ, організацій та підприємств соціальної сфери області.  

Голова Тернопільської обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери України Ящищак Р.П.  у своїй доповіді визначив основні завдання: захист трудових і соціально-економічних прав і інтересів, підвищення життєвого рівня за рахунок вдосконалення системи оплати праці, захист прав на безпечні умови праці, поліпшення умов праці та здоров’я, сприяння духовному розвитку членів Профспілки.

В рамках реалізації норм і положень Генеральної, Галузевої та Регіональної угод, колективних договорів профспілковою стороною обговорювались заходи для вирішення спірних питань з представниками усіх гілок влади щодо збільшення фінансування для установ та організацій соціальної сфери, встановлення гарантій працівникам, удосконалення системи оплати праці, недопущення їх скорочення.

Начальником відділення НСПП в Тернопільській області в ході зустрічі було доведено до відома присутніх повноваження та завдання Національної служби посередництва і примирення. Надані роз’яснення статей 6,7  Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та наголошено на важливості проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності всіх суб’єктів сторін профспілок та сторін роботодавців для їх участі у веденні соціального діалогу. Акцентовано увагу щодо переліку та змісту документів, які надаються до Комісії з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців.  

По завершенні засідання Ради фахівці апарату обласної ради профспілок  поінформували профспілковий актив галузі про роботу та завдання профспілкових організацій за напрямами статутної діяльності.

Переглядів: 819 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]













Календарь
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей

РЕПРЕЗЕНТАТИВНІСТЬ СТОРІН СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ

ЗУ "про соціальний діалог в Україні" 





Стрічка новин







 © відділення НСПП в Тернопільській області, 2012
Передрук матеріалів за умови посилання на //nsppternopol.at.ua/