П`ятниця, 29.03.2024, 17:04



Відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області. Наша адреса: 46010 м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3, каб. 46 тел./факс (0352) 23-59-22. З питань репрезентативності звертайтесь за телефоном ( 0352 ) 23-59-22
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






Бюлетень НСПП


Відділення НСПП






  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Головна » 2012 » Серпень » 13 » Головна мета органів влади – спільними зусиллями сприяти погашенню заборгованості по заробітній платі.
16:04
Головна мета органів влади – спільними зусиллями сприяти погашенню заборгованості по заробітній платі.

20 липня 2012 року начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області Н.М. Шершньова взяла участь у виїзному засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та забезпечення своєчасної сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів та ефективного використання бюджетних коштів в районній державний адміністрації Чортківського району Тернопільської області.

Засідання проходило під головуванням заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Гецька В.В. за участю  членів Чортківської районної комісії та членів Тернопільської обласної комісії. На засідання були запрошені керівники підприємств, які здійснюють діяльність на території району.

Інформацію про загальну суму заборгованості із виплати заробітної плати та про проведену роботу з боржниками Чортківською районною тимчасовою комісією з питань погашення заборгованості (грошового забезпечення), пенсій, стипендій, інших соціальних виплат доповів перший заступник голови Чортківської районної державної адміністрації, заступник голови комісії Р.Філяк. Зокрема зазначив, що найбільшими боржниками по сплаті страхових внесків до Пенсійного фонду України є МП «Нагірянське» та ПП «Укрбудінвест». Найбільшими боржниками єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є ПП «Укрбудінвест плюс», МП «Нагірянське», ТОВ «Інвестжитлобуд». Також було проінформовано членів комісії про наявність податкового боргу, який рахується за СПД Чортківського району та проведену роботу державною податковою інспекцією щодо його зменшення.

Заслухано представників підприємств – боржників про сплату дебіторської та кредиторської заборгованості.

Також заступник голови районної комісії доповів про хід розгляду питання щодо ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати на підприємстві ТзОВ «Чортківський лікеро-горілчаний завод».

За результатами роботи комісії відділенням НСПП було звернено увагу на дотримання графіку погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах, де відділенням НСПП проводяться заходи щодо стабілізації стану соціально-трудових відносин.

Переглядів: 646 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]













Календарь
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей

РЕПРЕЗЕНТАТИВНІСТЬ СТОРІН СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ

ЗУ "про соціальний діалог в Україні" 





Стрічка новин







 © відділення НСПП в Тернопільській області, 2012
Передрук матеріалів за умови посилання на //nsppternopol.at.ua/